Kooijmans Loodgieters, Ridderkerk en Zwijndrecht

Kooijmans & Van Wijngaarden is uw partner voor het renoveren en installeren van badkamers en sanitair. Heeft u problemen met uw afvoer, riool of last van een lekkage? Neem dan direct contact met ons op, wij zijn altijd snel ter plaatse. Ook voor de aanleg van uw centrale verwarming bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn exclusief dealer van het gerenommeerde merk Itho Daalderop, zo bent u altijd zeker van een betrouwbare cv-ketel.

Kooijmans & Van Wijngaarden heeft snelheid van handelen, klantgerichtheid en service hoog in het vaandel staan. Wij werken alleen met kwaliteitsproducten, zodat u altijd kunt genieten van een heerlijke temperatuur in huis, goed werkend sanitair en voldoende warm water.

Werkgebied
Onze ervaren en vakkundige installateurs verzorgen de installatie, het onderhoud en de reparatie van uw cv-ketel, boiler, geiser, radiator, convector, vloerverwarming en badkamer met de grootste vakkundigheid. Ons werkgebied is de omgeving van Ridderkerk, Hillegersberg, Barendrecht, Rotterdam, Alblasserdam, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Papendrecht.

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vlag.