Kooijmans & Van Wijngaarden Zwijndrecht

Onze loodgieters en installateurs verrichten cv-ketel onderhoud, zorgen voor de aanleg van centrale verwarming, installeren sanitair in uw badkamer, verhelpen lekkages en verstoppingen en leggen leidingen aan. Wij zijn werkzaam in de regio rond Zwijndrecht, zoals Barendrecht, Rotterdam, Papendrecht en Ridderkerk.

Sanitair

Wilt u uw badkamer, douche of toilet verbouwen? Dan bent u bij Kooijmans & Van Wijngaarden aan het juiste adres. Wij verzorgen vakkundig de installatie van sanitair. Wij gaan daarbij altijd uit van kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs.

Loodgieterswerk

De aanleg van gas- en waterleidingen is secuur werk, dat u het beste kunt overlaten aan een deskundige loodgieter. Heeft u problemen met uw riolering of afvoer? Dan zorgen wij voor een professionele ontstopping. Ook bij lekkages helpen we u dezelfde dag nog. Tot slot kunt u ook ambachtelijk lood- en zinkwerk aan ons uitbesteden. Onze loodgieters zijn zeer bekwaam in het zetten van zink en lood.

Centrale verwarming

Met Kooijmans & Van Wijngaarden Zwijndrecht zit u nooit in de kou. Wij zijn 100% thuis in het installeren van cv-ketels, radiatoren, convectoren en vloerverwarming. Profiteer van onze scherpe prijzen en van onze goede en snelle service.

Onderhoud en reparatie

Goed onderhoud aan uw cv-ketel verlengt de levensduur van de verwarmingsketel aanzienlijk. Ook is uw verwarmingsketel zo altijd in topconditie en komt u dus niet voor onaangename verrassingen zoals een kapotte ketel in de koude wintermaanden. Heeft u onverhoopt toch last van een storing? Neem dan direct contact met ons op, dan zorgen wij voor een snelle en vakkundige reparatie.

Kortom, bent u op zoek naar een deskundige installateur of loodgieter? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn werkzaam in de regio Zwijndrecht, Ridderkerk, Hillegersberg, Papendrecht, Barendrecht, Rotterdam en Alblasserdam.

Storing of lekkage?
Bel direct naar 06 – 558 959 48

In het weekend of s,avonds voor spoedgevallen.

06 -30725917