Gashaarden

Een gashaard zorgt niet alleen voor meer sfeer in huis, maar ook voor een aangename temperatuur. Met 1 druk op de knop geniet u van heerlijke warmte, hout is dus niet meer nodig. Uiteraard is het vlammenspel niet te onderscheiden van een echt haardvuur. U kunt bij Kooijmans Loodgieters uitstekend terecht voor de aanschaf, installatie, onderhoud en reparatie van gashaarden. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Ridderkerk, Zwijndrecht, Papendrecht, Alblasserdam en Hillegersberg.

Gaskachel

Doordat een gaskachel een gesloten systeem is, is een schoorsteen niet meer nodig. Gashaarden zijn tevens zeer milieuvriendelijk, doordat er gas een zeer schone brandstof is. Het rendement van een dergelijke haard ligt al snel boven de 70%, waardoor een gaskachel ook nog eens heel zuinig is. Er zijn vele modellen op de markt, van strak ingebouwd tot varianten die dienen als roomdivider. Zo is er voor ieder interieur een passende haard beschikbaar. Samen met onze adviseur maakt u een definitieve en weloverwogen keuze.

Deskundige installateurs

Het is belangrijk dat u de aanschaf van een gaskachel, de installatie en het uiteindelijke onderhoud regelt met een deskundige gaskachelinstallateur, zoals Kooijmans Loodgieters. Werkt uw gashaard niet meer naar behoren? Neem dan direct contact met ons op, dan zorgen wij voor een snelle reparatie. Onze installateurs installeren, onderhouden en repareren uw kachel in de regio Hillegersberg, Alblasserdam, Papendrecht en Ridderkerk.