Goedkope cv-ketel kopen in Ridderkerk, Zwijndrecht, Alblasserdam e.o.

Is uw oude cv-ketel aan vervanging toe, maar wilt u niet te veel geld uitgeven voor een nieuw exemplaar? U kunt bij Kooijmans Loodgieters terecht voor een goedkope verwarmingsketel inclusief installatie. Onze ketels zijn niet alleen voordelig, maar zijn ook voorzien van een degelijke kwaliteit. Onze vakkundige installateurs verzorgen de installatie in de omgeving van Ridderkerk, Zwijndrecht, Hillegersberg, Papendrecht, Barendrecht, Alblasserdam en Rotterdam.

Cv-ketels vergelijken en kopen

Kooijmans & Van Wijngaarden adviseert u graag bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel, geschikt voor uw specifieke situatie. Wij komen bij u langs om de mogelijke opties met u te bespreken, u kunt altijd rekenen op een goedkope verwarmingsketel van uitstekende kwaliteit. Bel direct voor een vrijblijvende afspraak!

Installatie

Als u eenmaal een keuze heeft gemaakt, zorgt onze deskundige cv-installateur voor een perfecte installatie van uw cv-ketel. Binnen een dag kunt u al gebruik maken van uw centrale verwarming en genieten van een warme douche. Ons werkgebied bevindt zich in de omgeving van Ridderkerk, Zwijndrecht, Hillegersberg, Papendrecht, Barendrecht, Alblasserdam en Rotterdam.

Offerte aanvragen

Heeft u plannen om een nieuwe cv-ketel te kopen inclusief professionele installatie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. We maken graag een passende aanbieding voor u.