Badkamer verbouwen? Installateur in Ridderkerk, Zwijndrecht, Papendrecht e.o.

Bent u op zoek naar een professionele installateur voor de verbouwing van uw badkamer? Schakel dan het vakkundige installatiebedrijf Kooijmans Loodgieters in. Onze loodgieter zorgt voor een perfecte aanleg van uw water- en gasleidingen, sanitair en handdoekradiator. Ons werkgebied is de omgeving van Ridderkerk, Hillegersberg, Zwijndrecht, Papendrecht, Rotterdam, Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Alblasserdam.

Ontwerp

Een eerste stap in het verbouwen van uw badkamer is het maken van een geschikt ontwerp. In de showrooms van onze leveranciers kunt u inspiratie op doen en uw sanitair uitkiezen. Zo bent u altijd zeker dat uw douche, wastafel, bad of toilet geheel naar wens is.

Verbouwen badkamer

Bij het verbouwen van uw badkamer komt veel kijken: installatie van sanitair, verwarming, leidingen, ventilatie, strak tegelwerk en een nette afwerking. Wij adviseren u graag bij de keuze van uw douche, ligbad, wastafel of toilet. U kunt bij ons rekenen op kwalitatief hoogwaardig sanitair voor een scherpe prijs. De ervaren installateur van Kooijmans & Van Wijngaarden zorgt altijd voor een perfecte montage.

Dus bent u op zoek naar een betrouwbare loodgieter en installateur voor de installatie van uw douche, toilet, bad of wastafel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn met name werkzaam in Ridderkerk, Hillegersberg, Alblasserdam, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Krimpen aan den IJssel, Zwijndrecht, Rotterdam, Barendrecht en omstreken.

Offerte aanvragen

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan voor het verbouwen van uw badkamer of toilet. Wij zijn aantrekkelijk geprijsd en zorgen voor een uitstekende installatie van uw ligbad, douche, toilet, wastafel, badmeubel, radiator en ventilator.