Kooijmans & Van Wijngaarden Ridderkerk

Kooijmans & Van Wijngaarden uit Ridderkerk is sterk in het vervangen en onderhouden van cv-ketels, het plaatsen van sanitair, de aanleg van verwarming en alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Heeft u last van ongemakken, zoals een lekkage, verstopping of storing? Dan zijn wij snel te plaatse. Onze loodgieters en installateurs zijn actief in de regio Ridderkerk, Zwijndrecht, Hillegersberg, Papendrecht, Barendrecht, Rotterdam en Alblasserdam.

Onderhoud en reparatie

Kooijmans & Van Wijngaarden verzorgt het onderhoud en de reparatie van uw cv-ketel of centrale verwarming met de grootste vakkundigheid. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat storingen worden voorkomen, een lange levensduur van uw cv-ketel en een hoog rendement. Daarnaast worden eventuele defecte onderdelen direct opgemerkt, zodat u niet voor onnodig hoge reparatiekosten komt te staan.

Badkamers

Is uw badkamer aan vervanging toe of wilt u slecht uw toilet vernieuwen? Dan bent u bij Kooijmans & Van Wijngaarden uit Ridderkerk aan het juiste adres. Wij zorgen voor vakkundig geïnstalleerd sanitair van hoge kwaliteit, nauwkeurig aangelegde leidingen en een fraaie handdoekradiator.

Loodgieterswerk

Wij verzorgen al uw loodgieterswerk, zoals het ontstoppen van leidingen, het verhelpen van lekkages, het aanleggen van gas- en waterleidingen, het plaatsen van hemelwaterafvoeren, het zetten van zink en het ontkalken en ontharden van water. U kunt uitgaan van kwalitatief vakmanschap en een klantvriendelijke, snelle service.

Centrale verwarming

Ook de aanleg van centrale verwarming kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Onze vakkundige installateur weet precies welke cv-ketel en hoeveel radiatoren u nodig heeft om te zorgen voor een aangenaam warmtecomfort. Vervolgens kunt u rekenen op een deskundige en perfecte installatie.

Kortom, bent u op zoek naar een deskundige installateur of loodgieter? Neem dan gerust contact op met Kooijmans & Van Wijngaarden uit Ridderkerk. Wij zijn werkzaam in de regio Ridderkerk, Zwijndrecht, Hillegersberg, Papendrecht, Barendrecht, Rotterdam en Alblasserdam.

Storing of lekkage? Bel direct naar
06 – 558 959 48 of 06 – 307 259 17!

Contactgegevens

Tinstraat 123
2984 AN Ridderkerk
Tel: 0180 420 685
Tel: 078-6129246
info@kooijmansloodgieters.nl

BTW nummer: NL862110543B01
KvK nummer: 81481136