De mooiste wastafels voor uw badkamer

Bij de uitstraling van de badkamer speelt het type wastafel een belangrijke rol. Ze bevinden zich immers vaak op een saillante plek in de ruimte. Wastafels en waskommen zijn er in tal van modellen, kleuren en afmetingen. Zo zijn er uitvoeringen die bedoeld zijn als mooie blikvanger en exemplaren met juist een bescheiden voorkomen om bijna onzichtbaar op te gaan in de ruimte. En kiest u voor een enkele of een dubbele wastafel? Een traditionele wastafel in wit keramiek of misschien een bijzondere waskom in zwart natuursteen? Aan u de keuze.

Wij leveren wastafels, waskommen en fonteinen in alle soorten, kleuren, materialen en maten van alle vooraanstaande merken. Onze sanitairadviseur laat u graag de uitgebreide collectie zien en adviseert u desgewenst bij het kiezen van een bijpassende kraan, badkamerspiegel en/of badmeubel.

Wastafel van natuursteen

Wilt u iets bijzonders en stijlvols in de badkamer? Kies dan voor een exemplaar van natuursteen in de kleur zwart, grijs of antraciet. Het materiaal zorgt voor een prachtige uitstraling en is uitstekend te combineren met badmeubels in verschillende materialen of kleuren. Natuurstenen wastafels zijn krasvrij, robuust, eenvoudig in onderhoud en gaan lang mee.

Meer weten over wastafels of een vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.