Installateur voor centrale verwarming in Ridderkerk, Zwijndrecht e.o.

Kooijmans Loodgieters is een ervaren installateur voor de aanleg van uw complete centrale verwarming. U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van een nieuwe cv-ketel, radiator, boiler, geiser of vloerverwarming. Ook voor complexe problemen aan uw installatie zijn wij de juiste partner voor u. Onze vakkundige installateur lost een storing aan uw cv-installatie altijd snel voor u op. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de omgeving van Ridderkerk, Papendrecht, Zwijndrecht, Barendrecht, Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht.

Advies

Heeft u het voornemen een nieuwe verwarmingsketel, radiator, boiler, geiser of vloerverwarming te laten installeren? Neem dan contact op met Kooijmans & Van Wijngaarden. Wij maken graag een afspraak met u, zodat we uw woonsituatie goed kunnen analyseren. Zo bent u altijd zeker van een juiste plaatsing van uw ketel, boiler of geiser. Daarnaast geven we u altijd een gedegen advies. Vervolgens ontvangt u een scherpe en overzichtelijke offerte.

Installatie en onderhoud

U kunt rekenen op een vakkundige installatie door onze ervaren installateurs. Daarnaast raden wij aan om uw installatie regelmatig te onderhouden. Op deze manier voorkomt u storingen, bespaart u energie en wordt de levensduur van uw installatie verlengd. Voor meer informatie over onderhoud kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De bekwame installateur van Kooijmans Loodgieters zorgt voor de installatie en reparatie van uw cv-ketel, geiser, radiatoren, boiler of vloerverwarming in de regio Ridderkerk, Papendrecht, Zwijndrecht, Barendrecht, Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht.