Een thermostaat zorgt voor een aangenaam klimaat

Een goede (klok)thermostaat is onmisbaar voor een goede regeling van de centrale verwarming. Deze zorgt voor een optimaal comfort door de woning op de juiste tijd te voorzien van de juiste temperatuur. Een slimme thermostaat gaat nog een stapje verder. Door uitgekiende technieken kan veel energie bespaard worden en is het mogelijk om de temperatuur op afstand via de smartphone te regelen. Bovendien past de thermostaat zich helemaal aan uw ritme en woning aan.

Slimme thermostaat

Een slimme thermostaat biedt veel gemak en comfort. Zo is hij op eenvoudig afstand te bedienen via een app op de smartphone. Daarnaast heeft u controle over en inzicht in het energieverbruik. Verder is een slimme thermostaat zelflerend, wat betekent dat deze zich aanpast aan uw ritme. Komt u iedere werkdag om 18.00 uur thuis, dan zorgt de thermostaat ervoor dat het op dat tijdstip aangenaam warm is. Staat er een raam open? Dan wordt dat gedetecteerd en schakelt de verwarming automatisch uit.

Advies en installatie

Tegenwoordig is het aanbod slimme thermostaten erg groot. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Vervolgens zorgt onze installateur voor een vakkundige installatie en juiste afstelling.