Dakdekker voor de aanleg van dakbedekking

Het vervangen van dakbedekking, het monteren van zink en het onderhouden van uw dak kunt u met een gerust hart overlaten aan onze deskundige dakdekker. Wij maken gebruik van de beste materialen en verzorgen al uw dakwerk met ambachtelijk vakmanschap. Ook zijn wij de aangewezen partij voor de aanleg van hemelwaterafvoeren en/of montage van dakgoten.

Dakbedekking

We beheersen alle bestaande technieken en materialen om uw dak te bedekken of hemelwaterafvoeren aan te sluiten. Zowel de kleinere als grote projecten zijn bij ons in goede handen. Wij zijn sterk in het vernieuwen, renoveren, repareren en isoleren van daken.

Zinkwerk op daken en gevels

Zink kan worden toegepast voor de bekleding van daken en gevels. Dit kan doordat zink de ideale eigenschappen daarvoor heeft: het combineert een zeer lange levensduur met een uitstekende verwerkbaarheid. Daarbij gaat de duurzaamheid samen met optimale, esthetische mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar onze prijzen? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze ervaren dakdekker verzorgt de aanleg van dakbedekking met de grootste deskundigheid in uw regio.