Leverings- en betalingsvoorwaarden Kooijmans Loodgieters

Volop keuze en uit voorraad leverbaar

In de catalogus van Kooijmans Loodgieters vindt u duizenden installatieproducten. U kunt hier terecht voor cv-ketels, boilers, geisers, radiatoren, convectoren, vloerverwarming, sanitair, riolering, ventilatiesystemen en meer.

Bestel direct zonder registratie

Als u een product heeft gevonden in de catalogus, dan kunt u die via de groene knop ‘Bestel direct’ meteen bestellen, bel ons voor een scherpe prijs voor de levering en installatie! De installatie verzorgen wij uitsluitend in de regio Hillegersberg, Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, Alblasserdam, Zwijndrecht en Papendrecht.

Betalingsmogelijkheden

Bestellingen worden in behandeling genomen zodra het bedrag is bijgeschreven op onze rekening. U kunt het bedrag betalen via directe overmaking naar Kooijmans Loodgieters te Ridderkerk, o.v.v. de bestelling en op rekeningnummer NL19 RABO 0161 0621 99.

Levering en verzendkosten

Standaard levering binnen 3 dagen. Vergeet niet uw telefoonnummer in te vullen zodat we het moment van levering met u kunnen afstemmen. U kunt uw producten direct van de groothandel geleverd krijgen, of u kunt het gratis af komen halen (alleen op afspraak) bij Kooijmans Loodgieters in Ridderkerk. Adres: Tinstraat 101, 2984 AN, Telefoonnummer 0180 420685.

Retour zenden

Retour zenden is binnen 8 dagen mogelijk als het product onbeschadigd is in de originele verpakking. Als er beschadigingen zijn ontstaan tijdens het vervoer dan dient u dit binnen 24 uur na ontvangst te melden.

Wijzigingen in prijzen, uitvoeringen, technische specificaties, afbeeldingen of andere informatie op onze website zijn ten allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.