Kies een kwalitatief hoogwaardig toilet

Een toilet wordt iedere dag -vaak door meerdere personen- gebruikt. Het is dus belangrijk dat het toilet stevig, comfortabel en eenvoudig schoon te maken is. Wij leveren uitsluitend toiletten van gerenommeerde merken, zodat een topkwaliteit gegarandeerd is. Of u nu op zoek bent naar een wandcloset, douchewc of fontein: voor de complete inrichting van uw toiletruimte bent u bij ons aan het juiste adres.

Wandcloset

Zwevende toiletten zijn er in vele soorten en stijlen. Van strak en modern tot klassieke modellen, alles is mogelijk. Met een hangend toilet worden alle aansluitingen achter de muur weggewerkt en blijft de vloer vrij, wat zorgt voor een luxe en ruimtelijke uitstraling. Een ander voordeel is dat een wandcloset eenvoudig schoon te maken is.

Douchewc

Eén van de meest geavanceerde toiletten zijn douchewc’s. Dit toilet met spoelinrichting is een echt all-in-one toiletsysteem. Een ingebouwde douche reinigt u mild en grondig, zodat u zich na elk toiletbezoek weer schoon en fris voelt. Bovendien wordt u ook gedroogd met warme lucht waardoor toiletpapier niet meer nodig is! Sommige modellen hebben zelfs een luchtreinigingssyteem.

Fonteinen

Bent u naast een nieuwe wc op zoek naar een bijpassende fontein? Wij hebben kranen in diverse designs, kleuren en maten. Er is altijd wel een geschikte fontein die bij uw inrichting en smaak past.

Meer weten over toiletten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.