Altijd de juiste Nefit thermostaat

De kamerthermostaten van Nefit zorgen voor een perfecte regeling van de cv-ketel. Dankzij de unieke regelmethode stookt het toestel energiezuiniger én comfortabeler. De thermostaat voelt als het ware met u mee: de warmte wordt geregeld aan de hand van de luchttemperatuur en niet op basis van de cv-watertemperatuur, zoals bij veel andere thermostaten. Van een eenvoudige ModuLine 100 thermostaat met een draaiknop tot de op afstand te bedienen slimme ModuLine Easy, Nefit heeft voor iedere situatie en wens een passende oplossing.

Nefit ModuLine: van eenvoudig tot slim
Het ModuLine thermostatenprogramma biedt voor ieder wat wils, van eenvoudig tot geavanceerd. Zo zijn de ModuLine 100/200 en 1000/2000 kamerthermostaten gemakkelijk te bedienen aan de hand van een praktische draaiknop. De ModuLine 300/400 en 3000 gaan een stapje verder: deze zijn programmeerbaar en voorzien van uitgebreide functies. Wilt u de thermostaat op afstand kunnen regelen aan de hand van een app op uw smartphone of tablet? Dan is de slimme en zelflerende Nefit Easy de juiste keuze. Bovendien kan Nefit Easy ook worden aangeslopten op cv-ketels van andere merken.

Nieuw: ModuLine 3000
De ModuLine 3000 is uitgerust met uitgebreide klokprogramma’s voor cv, warm water en circulatiepomp. Daarnaast is de thermostaat voorzien van ruimteregeling en een buitenvoeler voor weersafhankelijke regeling. Bovendien geeft het grote en duidelijk verlichte display praktische informatie over de actuele ruimtetemperatuur, gewenste temperatuur, tijd en het ingestelde klokprogramma. Verder levert de ModuLine 3000 melding bij storingen of bij een te lage cv-waterdruk. De unieke combinatie van een ModuLine thermostaat met de Nefit TopLine, TrendLine of BaseLine cv-ketel zorgt voor een verhoging van het warmtecomfort en een verlaging van de energierekening.

Wilt u weten welke Nefit thermostaat geschikt is voor u? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies of download de onderstaande brochure voor meer informatie. Ons werkgebied bestrijkt de regio Ridderkerk, Zwijndrecht, Hillegersberg, Papendrecht, Barendrecht, Rotterdam en Alblasserdam.

Download de brochure