Comfort Line sanitair

Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Met het Comfort Line assortiment kan iedere badkamer droom werkelijkheid worden. Het leveringsprogramma is breed en loopt van veelzijdige badmeubelen, stijlvolle fonteinmeubelen tot kranen, die voorzien in elke waterbehoefte voor keuken, toilet en badkamer. De collectie omvat ook douchewanden, douchebakken en ligbaden gemaakt van hoogwaardig acryl. Moderne features zoals softclose toiletzettingen, -lades en extra veilige, waterbesparende kranen maken het leveringsprogramma compleet. Kortom een uitgebreide sanitaircollectie met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Comfort Line in iedere badkamer

De producten van Comfort Line worden geproduceerd in gerenommeerde fabrieken en dragen uiteraard de nodige kwaliteitskeurmerken. Dankzij praktische en uiteenlopende designs zijn er bad- en fonteinmeubelen, kranen, douchewanden, douchebakken en ligbaden voor iedere interieurstijl.

Als u op zoek bent naar betaalbaar design voor in de badkamer, dan laat het assortiment van Comfort Line niets meer te wensen over. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Complete én betaalbare badkamer van Comfort Line

Comfort Line bewijst met hun collectie dat een complete badkamer met kwaliteitsproducten niet duur hoeft te zijn.

Comfort Line radiatoren: sierlijk, functioneel en betaalbaar

Comfort Line beschikt over een ruim aanbod aan designradiatoren die zowel functioneel als betaalbaar zijn.

Design keukenkranen van Comfort Line

Keukenranen uit de Comfort Line Clever serie zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, van modern tot klassiek design.

Comfort-line-bad-douche-artikel-augustus-overzicht-1

Douchewanden van Comfort Line voor in iedere badkamer

Comfort Line staat bekend om haar functionele sanitairproducten met een mooie uitstraling. Met haar douchewanden bewijst Comfort Line dit opnieuw.

Scherp geprijsde ligbaden en douchebakken van Comfort Line

Ontspan in bad of geniet van een heerlijke douche met een ligbad of douchebak uit de Comfort Line Basis collectie.

Comfort Line Clever kranen: comfort, kwaliteit en design

Kiest u voor een kraan uit de Clever serie van Comfort Line, dan kiest u voor betaalbaar design en hoogwaardige kwaliteit.

Comfort Line badmeubelen: betaalbaar design in de badkamer

Comfort Line bewijst het. Functionaliteit gaat heel goed samen met een mooie uitstraling. En dat voor een scherpe prijs. De badmeubelen uit het uitgebreide Comfort Line assortiment zijn zeer veelzijdig, maar blinken vooral uit in eenvoud, design en kwaliteit.