De Nefit 9000i AquaPower Plus CW6 cv-ketel biedt ongekend topcomfort

Nefit introduceert twee topketels voor het allerhoogste warmwatercomfort: de 9000i AquaPower Plus HRC30 en HRC45. Deze krachtige cv-ketels hebben een innovatief design dankzij een glazen voorzijde die tevens is voorzien van een touchscreen. Ook op het gebied van energieprestaties gooit de nieuwe lijn hoge ogen. Zowel de 30 kW-uitvoering als de 45 kW-variant krijgen in combinatie met de Nefit Easy energielabel A+. Een absolute winnaar in comfort en duurzaamheid dus!

40 liter warm water op voorraad
Genieten van een heerlijke stortdouche of razendsnel een ruim ligbad vullen? De Nefit 9000i AquaPower Plus cv-ketel maakt het mogelijk met de geïntegreerde QuickLoad boiler. De slimme boiler-oplaadtechnologie staat garant voor een maximale warmteoverdracht. Aan de hand van een extra platenwisselaar wordt het tapwater op temperatuur gebracht en in de 40 liter boiler opgeslagen. Beide toestellen leveren tot 21 liter warm water van 40°C per minuut met een maximale temperatuur van 65°C.

Cv-ketel met Titaniumglas en touchscreen
Uniek aan de 9000i AquaPower Plus-lijn voor het hoge segment is de toepassing van onderscheidende, hoogwaardige materialen. Zo is de voorzijde voorzien van solide Titaniumglas, waarin tevens het bedieningspaneel is geïntegreerd als fraai touchscreen display. Zelfs de binnenkant ademt design uit: de overzichtelijke lay-out bevat overwegend metalen componenten.

Strak aan de wand
Normaal gesproken worden losse appendages waaronder een overstortventiel of drukmeter rondom de cv-ketel gemonteerd. Bij de 9000i AquaPower Plus is dit echter samengebracht onder de mantel van het toestel. Dit biedt zowel esthetische als praktische voordelen. Ook zijn de toestellen buitengewoon geschikt voor extra veilige concentrische rookgasafvoersystemen.

De 9000i AquaPower Plus is klaar voor ander gas
Het toestel is toekomstbestendig doordat er in een handomdraai kan worden overgeschakeld op andere gassoorten. Verder is de cv-ketel uitgerust met een Low Energy cv-pomp die tot wel 75% zuiniger is dan conventionele pompen. Met een nieuw type gasluchteenheid heeft de 9000i een groot modulatiebereik tot 11% van het totale vermogen.

Touchscreen voor een eenvoudige bediening
Het touchscreen voor de bediening is helder voor de gebruiker en monteur. Geen ingewikkelde codetaal maar een duidelijke scroll-tekst. Uiteraard werkt de 9000i AquaPower Plus perfect samen met de Nefit Easy thermostaat en app. Bijkomend voordeel is dat het toestel ook kan worden geïntegreerd in bestaande of toekomstige Smart Home-oplossingen.

Kortom, bent u op zoek naar een combiketel die veel power in zich heeft als het gaat om verwarming en warm water? Kies dan voor de Nefit 9000i AquaPower Plus uit het topsegment. Kooijmans Loodgieters geeft graag meer informatie en zorgt voor een deskundige installatie in Ridderkerk, Zwijndrecht, Hillegersberg, Papendrecht, Barendrecht, Rotterdam en Alblasserdam.

Download de brochure