Hansgrohe sanitair

De kranen en douches van Hansgrohe bieden perfectie voor iedere badkamer. De trendsettende kranen- en douchefabrikant uit het Zwarte Woud combineert sinds 1901 mooie vormen met functionaliteit in ieder productontwerp en heeft daarmee wereldwijd naam gemaakt. Innovatieve badkameroplossingen en douchetrends staan voorop, Hansgrohe denkt namelijk altijd een stap verder!

Hansgrohe garandeert gebruiksgemak, pure weldaad en ultiem badkamercomfort. Door altijd te streven naar perfectie zijn de kranen en douches niet alleen innovatief op het gebied van design, maar ook van hoogwaardige kwaliteit en komen met een standaardgarantie van 5 jaar. Bovendien zijn de onderdelen tot 10 jaar na uitloop van artikelen uit het assortiment nog leverbaar. Het bedrijf stelt hoge eisen wanneer het gaat om duurzaamheid, milieu- en klimaatbescherming. De thema’s water- en energiebesparing zijn van belang in ieder productontwerp, maar altijd met 100% behoud van comfort. Zo brengen de kranen en douches van Hansgrohe maximaal doucheplezier en internationaal topdesign in uw badkamer.

Voor het ontwerp van kranen en douches slaat Hansgrohe graag de handen ineen met internationale designers. De geperfectioneerde producten brengen de mooiste vormen naar uw badkamer of keuken, met ultiem bedieningsgemak en een lange levensduur. De uitgekiende samenwerking van deze factoren heeft Hansgrohe een plaats bovenaan de lijst van beste producenten in de sanitairbranche bezorgd. De zogenaamde ‘iF awards’ staan wereldwijd bekend als één van de belangrijkste keurmerken voor product- en designkwaliteit. Het onafhankelijke instituut houdt daarnaast een ranking lijst bij, die het succes van de ondernemingen in de design-competitie uitdrukt. Hansgrohe neemt hier een plek bovenaan de ranking aan, waarbij ze grote gerenomeerde topmerken uit diverse branches achter zich laat.

Hansgrohe CoolStart kranen zorgen voor energiebesparing

Hansgrohe CoolStart kranen zorgen dat u efficiënter om kunt gaan met water in de badkamer en keuken.