Inventum ventilatie- en warmwatersystemen

Al ruim 100 jaar werkt het Nederlandse bedrijf Inventum met veel passie en know-how aan de ontwikkeling en productie van ventilatie- en warmwatersystemen voor de woning- en utiliteitsbouw.  Het leveringsprogramma omvat een breed assortiment boilers, kookkranen en ventilatiewarmtepompen.

Veilig en vertrouwd

Innovatieve technieken, jarenlange expertise en een zuiver kwaliteitsbeleid dragen zorg voor probleemloos gebruik, optimaal comfort, betrouwbaarheid en een lange levensduur van de Inventum-producten. Bovendien resulteert het gebruik in een flinke besparing op de energiekosten. Alle producten worden volledig in eigen huis geproduceerd en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.

Knowledge network

Inventum heeft een sterk netwerk aan business-partners en adviseurs opgebouwd. De kennis die daaruit voortvloeit, maakt het mogelijk om snel te schakelen en adequaat in te spelen op ontwikkelingen en vragen uit de markt. Het bedrijf is gevestigd in Houten.

Inventum Q-line boilers: topkwaliteit voor de keuken

Met de Q-line boilers maakt Inventum het mogelijk: tap altijd direct warm water uit de keukenkraan. Deze serie keukenboilers is verkrijgbaar in varianten van 5 tot 20 liter.

Nieuw: Inventum MAXTANK RVS boilers

Overal en onbeperkt een royale hoeveelheid warm water: met een RVS boiler van Inventum binnen handbereik.

Inventum AquaSafe® boiler: veilig en energiezuinig in gebruik

De Inventum AquaSafe® boiler is een prima alternatief voor de gasgeiser in de keuken.

Elektrische boilers van Inventum: eenvoudige installatie

De belangrijkste reden om voor een elektrische boiler te kiezen is dat hij overal eenvoudig kan worden geïnstalleerd.