Nefit boilers: veel warm water binnen handbereik

Laat het comfort op het gebied van warm water te wensen over? Kies dan voor een boiler van Nefit naast uw HR-ketel. Beschik altijd en snel over een royale hoeveelheid warm water voor het vullen van het bad terwijl er tegelijkertijd gebruikt gemaakt wordt van de stortdouche. Het bekende verwarmingsmerk biedt een ruime keuze: van losse voorraadboilers, zonneboilers tot boilers die geïntegreerd zijn in de cv-ketel.

Voorraadboilers voor ultiem warmwatercomfort
De Nefit voorraadboiler zorgt voor een stevige waterstraal uit de stortdouche en is ideaal bij vloerverwarming. Daarnaast kan er met gemak op meerdere plaatsen in huis warm water getapt worden. Afhankelijk van de warmwaterbehoefte biedt Nefit de keuze uit diverse capaciteiten: 80, 120, 200 en 300 liter. Voor grote woonhuizen, gebouwen, kantoren, sauna’s, ziekenhuizen of appartementencomplexen biedt Nefit een uitgebreid programma Bosch-boilers tot 1000 liter.

SolarLine zonneboilers
Op een energiezuinige manier warm water verwarmen is mogelijk met de Nefit SolarLine zonneboiler. Dit unieke zonneboilersysteem zorgt op zonnige dagen volledig voor warm tapwater, waardoor er op jaarbasis tot wel 60% minder aardgas verbruikt wordt. Op donkere winterdagen springt uw HR-ketel bij. Doordat de zonnecollectoren zijn afgestemd op het Nederlandse klimaat, is een uitzonderlijk hoog rendement uit gewoon daglicht gegarandeerd!

Cv-ketel met geïntegreerde boiler
Ook een boiler geïntegreerd in de cv-ketel behoort tot de mogelijkheden. Zo zorgt de Nefit TrendLine AquaPower Plus in combinatie met de QuickLoad voorraadboiler voor een eindeloze hoeveelheid warm water. Bovendien kunnen de ‘gewone’ TrendLine toestellen ook achteraf van deze boiler worden voorzien. Met zo’n “AquaPower’’ upgrade biedt het toestel de hoogste comfortklasse voor warm water (CW6). Geniet door deze uitbreiding van direct warm water tot 65°C en op meerdere tappunten tegelijk tot 23 liter water per minuut van 40°C.

Voor wie snel en veel warm water wenst, is een boiler van Nefit een uitkomst. Benieuwd naar de juiste boiler voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Ons werkgebied bestrijkt de regio Ridderkerk, Zwijndrecht, Hillegersberg, Papendrecht, Barendrecht, Rotterdam en Alblasserdam.

Download de boilers en buffervaten brochure

Download de SolarLine zonneboilers brochure