Nefit ProLine NxT Concentrisch cv-ketel voor meer veiligheid in huis

De ProLine NxT is al jaren een van de populairste cv-ketels van Nefit. De combinatie van het kleine formaat met warm water prestaties van een ongekend niveau maken de HR-ketel geliefd in ieder huishouden. Vanaf 1 november is de HR-ketel ook verkrijgbaar in varianten met een concentrische adapter. Een concentrisch rookgasafvoersysteem wordt over het algemeen als het meest veilig gezien. Een heerlijk verwarmd huis met royaal warm water én meer veiligheid, dat heeft u te danken aan de ProLine NxT (CT) cv-ketel van Nefit.

Concentrisch rookgasafvoer
In veel landen is het hebben van een cv-ketel met concentrisch rookgasafvoersysteem al verplicht. Ook in Nederland begint er meer bewustzijn te ontstaan voor ongevallen met koolmonoxide. Een vijfde van de ongevallen is te wijten aan een slecht functionerende afvoervoorziening, volgens een recent rapport van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid. De Nefit ProLine NxT Concentrisch biedt, dankzij de pijp-inpijpconstructie een dubbele wand en dus dubbele veiligheid. Verbrandingsgassen worden veilig afgevoerd en verse lucht wordt uw huis ingevoerd.

Voordelen van de Nefit ProLine cv-ketel
De nieuwe ProLine NxT CT cv-ketel van Nefit is uitgerust met de Low Energy cv-pomp, een pomp met een electriciteitsvebruik dat tot 75% lager ligt dan dat van andere cv-pompen. Bij een gasvebruik van 2000 m3 bespaart u op jaarbasis al snel 195 euro ten opzichte van een HR-ketel van 15 jaar oud. Nefit heeft de ProLine NxT (CT) tevens uitgerust met een Multigasblok, wat de cv-ketel klaarmaakt voor de gassamenstellingen van de toekomst!

Voor meer informatie over de Nefit ProLine NxT (CT) cv-ketel neemt u vrijblijvend contact op met de installateurs van Kooijmans Loodgieters. Wij zijn werkzaam in Ridderkerk, Zwijndrecht, Hillegersberg, Papendrecht, Barendrecht, Rotterdam en Alblasserdam.