Nefit ProLine NxT cv-ketel: klein en groots tegelijk

De Nefit ProLine NxT cv-ketel is klein van formaat maar levert ongekende prestaties op het gebied van verwarming en warm water. De combiketel kent een bewezen concept en biedt de allerhoogste bedrijfszekerheid. Dankzij innovatieve technieken is de ProLine NxT in alle opzichten een klasse beter dan vergelijkbare toestellen. De cv-ketel onderscheidt zich door de ultrasnelle warmte-overdracht, het onderhoudsgemak en de energiezuinige en fluisterstille werking.

Comfortabel energie besparen
De ProLine NxT gooit hoge ogen op het gebied van energiebesparing. Zo is de modulerende, energiezuinige pomp 75% zuiniger met elektriciteit dan conventionele pompen en werkt nooit harder dan nodig is. Ten opzichte van de vorige generatie HR-ketels kan de besparing oplopen tot maar liefst € 195,- per jaar. Ondanks deze grootse energieprestaties levert de ProLine NxT niet in op comfort. De intensieve warmte-overdracht zorgt voor een aangename warmte in huis en snel warm water.

ProLine NxT is voorbereid op de toekomst
Verandert de gassamenstelling in de toekomst? Dan is de ProLine NxT hier al op voorbereid. Het unieke Multigasblok kan iedere gaswijziging aan, zelfs het bijmengen van biogas is mogelijk. Daarnaast is het nieuwe gasblok 50% zuiniger met energie.

De cv-ketel voor iedereen
Dankzij het lichte gewicht (19 of 22 kg) en de compacte afmetingen (58 x 35 x 28 cm) is de ProLine NxT overal te plaatsen. Verder is de cv-ketel leverbaar in de comfortklasses CW3, CW4 en CW5 waardoor er voor iedere comfortwens een passende ProLine voorhanden is. Bovendien is de combiketel standaard geschikt voor onder andere weersafhankelijk regelen, zoneregeling en het aansluiten op duurzame componenten.

10 jaar garantie
Met honderdduizenden geplaatste toestellen heeft de ProLine zich inmiddels bewezen als één van de betrouwbaarste toestellen. Nefit geeft maar liefst 10 jaar garantie op de RVS warmtewisselaar, het meest kostbare en belangrijkste onderdeel van de cv-ketel.

Wilt u meer weten over de Nefit ProLine NxT cv-ketel, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar in de regio Ridderkerk, Zwijndrecht, Hillegersberg, Papendrecht, Barendrecht, Rotterdam en Alblasserdam.

Voordelen

  • Lichtgewicht en compact
  • Beste prijs-prestatieverhouding
  • Zeer energiezuinig
  • Intensieve warmte-overdracht
  • Low Energy cv-pomp
  • Laag standby-verbruik
  • Duurzaam i.c.m. zonneboiler of warmtepomp