Nefit TopLine cv-ketel: topcomfort in verwarming en warm water

De Nefit TopLine staat voor ultiem comfort op het gebied van verwarming en warm water. Genieten van een stortdouche of heerlijk baden in een whirlpool: met dit topmodel is het allemaal mogelijk. Bovendien levert deze cv-ketel topprestaties als het gaat om energiebesparing, geluidsniveau, betrouwbaarheid en gebruikersgemak. Vooraanstaand fabrikant Nefit biedt drie verschillende uitvoeringen: de AquaPower II, AquaPower Plus II en de Single II. Combineer voor het hoogste rendement, optimale werking en bedieningsgemak met de slimme Nefit Easy thermostaat.

Nefit TopLine AquaPower II
Voor wie op zoek is naar een cv-ketel die direct, veel en eindeloos warm water levert, is de Nefit TopLine AquaPower II de juiste keuze. Daarnaast gooit het toestel ook hoge ogen op het gebied van verwarming. Verder voldoet de HR-ketel aan alle energie-eisen: de Low Energy Pomp verbruikt tot 75% minder energie. Ook is de TopLine te combineren met een milieuvriendelijke zonneboiler voor nog meer energiebesparing.

Nefit TopLine AquaPower Plus II
Geen enkele cv-ketel verslaat de TopLine AquaPower Plus II als het gaat om ultiem warmwatercomfort op meerdere plaatsen tegelijk. Uiteraard zorgt het toestel ook voor comfortabele, energiezuinige verwarming. De AquaPower Plus II is voorzien van een Low Energy Pomp en kan worden aangesloten op een zonneboiler. De HR-ketel is leverbaar in twee verschillende vermogens.

Nefit TopLine Single II
De TopLine Single II voldoet dankzij het Eco-design en Low Energy pomp ruimschoots aan de nieuwe EU-norm voor energieprestaties. De serie bestaat uit vijf toestellen met verschillende vermogens: 23, 30, 70 of zelfs 100 kW. Voor nog meer warmwatercomfort kan de TopLine gecombineerd worden met een losse voorraadboiler van 80 tot 300 liter of zelfs meer. Door de cv-ketel samen te laten werken met een zonneboiler is een extra zuinige werking gegarandeerd.

Neem voor meer informatie over de Nefit TopLine cv-ketel gerust contact met ons op. Ook kunt u meer informatie terugvinden in de onderstaande brochure. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Ridderkerk, Zwijndrecht, Hillegersberg, Papendrecht, Barendrecht, Rotterdam en Alblasserdam.

Download de brochure