Nefit TrendLine AquaPower Plus cv-ketel

Met de TrendLine AquaPower Plus biedt Nefit het beste van twee werelden. Voor een eindeloze voorraad warm water inclusief ultiem comfort kan de energiezuinige en ‘future proof’ TrendLine cv-ketel worden uitgebreid met een QuickLoad voorraadboiler. Ofwel extra snel warm water en extra veel warm water tegelijk. Het doordachte ontwerp met de boiler áchter de cv-ketel maakt de TrendLine AquaPower Plus HR-ketel bovendien het meeste compacte CW6 toestel met warm water op voorraad. En door beproefde Nefit-technologieën ook de meest energiezuinige in zijn soort. Belangrijk pluspunt is het modulaire concept waardoor het ook mogelijk is om de TrendLine CW4 of CW5 cv-ketel in een later stadium met ‘AquaPower’ uit te breiden tot CW6-toestel.

Extra uitbreiding op Nefit TrendLine cv-ketel
Nefit biedt de QuickLoad voorraadboiler als losse accessoire aan bij de TrendLine HRC25 en HRC30. Deze optionele AquaPower garandeert topcomfort. Zo heeft u altijd direct warm water tot 65°C tot uw beschikking, op meerdere tappunten tegelijk tot 22 liter per minuut (40°C). Daarnaast wordt de TrendLine AquaPower CW6 geroemd om de ongeëvenaarde energiezuinige werking met het hoogste jaartaprendement (90,6%) in zijn klasse. De Low-energy pomp doet zijn werk maar liefst tot 75% zuiniger dan traditionele pompen en maakt de HR-ketel bovendien klaar voor de toekomst. De TrendLine overtreft de nieuwste EU-norm (EuP 2015 ready) op het gebied van energieprestaties. Ook is hij uniek qua afmetingen: hij is de meest compacte HR-ketel in zijn klasse.

Nefit HR-ketel met hoogrendement warmtewisselaar
Nefit TrendlLine is uitgerust met een nieuwe generatie warmtewisselaar voor een sublieme warmteoverdracht over het gehele oppervlak. Hypermoderne lastechnieken en jarenlange ontwikkeling met behulp van geavanceerde computersimulaties hebben geresulteerd in een robuuste, betrouwbare en uiterst duurzame High Speed warmtewisselaar. Een ontwerp dat twee keer zo klein is als een ‘normale’ warmtewisselaar met een vergelijkbaar vermogen. Nefit geeft op dit innovatieve ‘hart’ van de HR-ketel maar liefst 15 jaar garantie.

Met slimme thermostaat Nefit Easy
Voor optimaal comfort en bedieningsgemak is de TrendLine AquaPower Plus met de slimme thermostaat Nefit Easy een ijzersterke combinatie. Zelflerende software en een handige Easy app om de thermostaat overal ter wereld te kunnen regelen zorgen voor onbezorgd comfort, maximaal gemak en een aanzienlijke energiebesparing.

Wilt u meer weten over Nefit TrendLine AquaPower Plus cv-ketel, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u meer informatie vinden in onderstaande brochure. Wij zijn werkzaam in de regio Ridderkerk, Zwijndrecht, Hillegersberg, Papendrecht, Barendrecht, Rotterdam en Alblasserdam.

Download de brochure

Voordelen

  • Energiezuinig
  • Meest compacte voorraadtoestel
  • 15 jaar garantie op warmtewisselaar
  • Voorbereid voor zonneboiler of warmtepomp
  • Low energy cv-pomp
  • Laag standby-verbruik
  • CW6-upgrade ook achteraf mogelijk