Nefit TrendLine cv-ketel met Nefit Easy: energielabel A+

Duurzaam verwarmen, superieur comfort en fors energie besparen. Nefit brengt het binnen handbereik met de combinatie van de TrendLine cv-ketel met de slimme Easy thermostaat. Geavanceerde Nefit-technologie zorgt voor een naadloze communicatie tussen de TrendLine HR-ketel en de kamerthermostaat. Speciale zelflerende software herkent gebruikerspatronen en past zich automatisch aan. Intelligente aanwezigheidsdetectie voorkomt onnodig verwarmen. Kortom… een ijzersterk koppel dat garant staat voor comfortabele verwarming. En voor serieuze energiebesparing: in plaats van energielabel A dat gangbaar is voor HR-ketels, heeft deze combinatie een groener A+ label.

Energie besparen met Nefit TrendLine cv-ketel
Nefit TrendLine, koploper van een nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels, excelleert in energiebesparing. De unieke low-energy pomp werkt 75% zuiniger dan gewone pompen. Slimme Intelligence Plus software signaleert gebruikspatronen in het warmwatergebruik en stelt zich vervolgens in op de dagelijkse routine. Zo komt de cv-ketel al in actie voordat de kraan wordt opengedraaid en verbruikt hij de rest van de tijd minder energie dan normaal. Ook het energieverbruik van de TrendLine is opvallend laag: circa 1W in standby!

Slimme thermostaat Nefit Easy
In tegenstelling tot veel andere cv-ketels wordt de TrendLine door de innovatieve Nefit Easy aangestuurd op basis van de daadwerkelijke ruimtetemperatuur in plaats van de watertemperatuur in de cv-installatie. Zo wordt de energiezuinige werking van de TrendLine HR-ketel nog verder versterkt. De handige Easy-app voor smartphone en tablet zorgt voor maximaal comfort en optimaal bedieningsgemak.

Wilt u meer weten over de Nefit TrendLine cv-ketel of Nefit Easy thermostaat, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij zijn werkzaam in de regio Ridderkerk, Zwijndrecht, Hillegersberg, Papendrecht, Barendrecht, Rotterdam en Alblasserdam.