Nieuw: Nefit ProLine NxT cv-ketel nu ook in CW5-klasse

Liefhebbers van een royale hoeveelheid warm water kunnen hun hart ophalen aan de Nefit ProLine NxT cv-ketel die vanaf nu ook leverbaar is in de CW5-klasse. De combiketel is de kleinste in zijn soort en in alle opzichten een klasse beter dan vergelijkbare toestellen. De ProLine NxT blinkt uit in de extra intensieve warmteoverdracht, waardoor het altijd lekker warm is in huis en er pijlsnel warm water wordt geleverd. Dit zorgt niet alleen voor veel comfort, maar ook voor energiebesparing en voorkomt waterverspilling door wachten bij de kraan. Bovendien onderscheidt de ProLine NxT zich door het onderhoudsgemak en geruisloze werking.

Overtuigende prestaties
De ProLine NxT van Nefit heeft zich inmiddels bewezen als een toestel met de allerhoogste bedrijfszekerheid. Dankzij de universele warmtewisselaar is de combiketel klein en licht, door de Nefit extra’s levert het toestel grootse prestaties. De ProLine NxT was al leverbaar in de klasse CW3 en CW4 met een vermogen van 24 kW, maar is er nu ook in de CW5-klasse met een vermogen van 30 kW. Ter vergelijking: de CW5-variant levert 50% meer water dan de CW-3 variant. Hierdoor is een ligbad al binnen 10 minuten gevuld met heerlijk warm water.

Modulerende Low Energy pomp
Eén van de nieuwe technische hoogstandjes is de volledig modulerende, energiezuinige pomp. Deze is 75% zuiniger met elektriciteit dan conventionele pompen en werkt nooit harder dan nodig is. Daarmee voldoet de ProLine NxT ruimschoots aan de nieuwe EuP-norm (2015).

Voorbereid op de toekomst
De verwachting is dat in de nabije toekomst de gassamenstelling zal wijzigen. De NxT is hier al op voorbereid door het ongeëvenaarde MultiGasbok. Zelfs het bijmengen van biogas behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast gaat het nieuwe gasblok maar liefst 50% zuiniger om met energie.

Veiligheid staat voorop
De ProLine NxT is naast de hoogwaardige en toekomstgerichte componenten als enige cv-ketel voorzien van ProActive Plus. Dit unieke systeem zorgt voor een constante bewaking van een goede werking en optimale veiligheid.

10 jaar garantie
Met honderdduizenden geïnstalleerde toestellen kan met zekerheid gezegd worden dat de ProLine zeer betrouwbaar is. Bovendien geeft Nefit maar liefst 10 jaar garantie op de RVS warmtewisselaar, het meest kostbare en belangrijkste onderdeel van de cv-ketel.

Wilt u meer weten over de Nefit ProLine NxT cv-ketel, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn werkzaam in de regio Ridderkerk, Zwijndrecht, Hillegersberg, Papendrecht, Barendrecht, Rotterdam en Alblasserdam.

Download de brochure