Nu tot 450 euro retour op Nefit HR-ketels en duurzame systemen

Dit najaar beloont Nefit consumenten die investeren in de verduurzaming van hun verwarming. Wie in de actieperiode van 1 oktober tot en met 31 december 2017 een Nefit cv-ketel, warmtepomp en/of zonlichtsysteem aanschaft, krijgt tot wel 450 euro retour. In combinatie met de aantrekkelijke ISDE-subsidie maakt deze actie het verduurzamen van de cv-installatie wel heel interessant!

Lagere energierekening
Er is veel mogelijk met de nieuwe generatie duurzame systemen. Zo is een energienota van 0 euro nu al binnen handbereik. Bijvoorbeeld met de all-electric Nefit EnviLine lucht-water warmtepomp. Ook een gasloze totaaloplossing behoort tot de mogelijkheden: combineer de warmtepomp met een pv-systeem en een Nefit zonneboiler.

Hydride oplossing
Nefit begrijpt als geen ander dat een 100% duurzame oplossing niet voor iedereen is weggelegd. Gelukkig valt er met een hydride oplossing ook al genoeg te besparen. Hierbij wordt de HR-ketel gecombineerd met een warmtepomp. Zelfs zónder warmtepomp zorgen de innovatieve Nefit HR-toestellen voor een forse energiebesparing. Vergeleken met een HR-ketel van 15 jaar oud besparen de nieuwe cv-ketels bij een gasverbruik van 2.000 m2 zo’n 200 euro op jaarbasis.

Cashback actie
Naast de lagere energierekening en subsidie komt daarbovenop het actievoordeel. Consumenten die dit najaar een nieuw HR-toestel aanschaffen, kunnen eenvoudig 100 tot 150 retour vragen via de Nefit website. Kiest u voor een duurzame oplossing? Dan is het retourbedrag 150 tot 300 euro. Door een HR-ketel te combineren met een duurzaam systeem kan het voordeel dus oplopen tot wel 450 euro.

Wilt u meer informatie over deze cashback actie of over de HR-ketels en duurzame oplossingen van Nefit? Neem dan contact op met Kooijmans Loodgieters uit Ridderkerk.