Wilo introduceert de nieuwe generatie (vloer)verwarmingspompen: Yonos PICO

Energie besparen, duurzaam wonen én optimaal verwarmingscomfort behouden, dit zijn de voornaamste wensen van huiseigenaren tegenwoordig. Met de Yonos PICO verwarmingspomp bood Wilo, specialist in pompen en pompsystemen, reeds een slimme oplossing om tot wel 90% te besparen op de elektriciteitsrekening. Inmiddels heeft het merk een nieuwe generatie van de Wilo-Yonos PICO uitgebracht, nu nóg gebruiksvriendelijker en compacter.

Wilo vloerverwarmingspomp
Voor woningen met vloerverwarming biedt de Wilo-Yonos PICO verwarmingspomp de meest duurzame en voordelige oplossing. Zijn compacte afmetingen maken de pomp geschikt voor iedere situatie, zowel voor nieuwe installatie als ter vervanging van een bestaande pomp. De Yonos PICO mag als verwarmingspomp hoogefficiënt genoemd worden, dankzij slechts vier watt opgenomen vermogen en de elektronisch geregelde motor. Bij geringe warmtebehoefte wordt het toerental automatisch geregeld en de circulatiepomp kan in kleine verwarmingscircuits opvoerhoogtes tot zes meter aan. Dit maakt de Wilo-Yonos PICO verwarmingspomp uitermate geschikt voor installatie in woningen.

Noviteiten van de Yonos PICO
De vloerverwarmingspomp van Wilo was al gebruiksvriendelijk dankzij de beproefde functionaliteiten, maar is nu nog meer geoptimaliseerd op het gebied van gebruiksgemak en onderhoudsgemak. De groene-knop-technologie en de vernieuwde menusymbolen begeleiden iedere stap die nodig is voor de installatie van de compacte pomp. Andere noviteiten zijn de handmatige herstart en de constant-toerental-modus. Voor nog meer gemak bij het onderhoud zijn de schroeven toegankelijk gemaakt vanaf de voorzijde van de Wilo-Yonos PICO verwarmingspomp.

Winnaar in duurzame energiebesparing
Klein, sterk en energiezuinig; dat zijn de kernwaarden van de Wilo-Yonos PICO. U bent verzekerd van eenvoudige installatie, efficiency en zekerheid. De prestaties van deze Wilo (vloer)verwarmingspomp zijn ook bij de kenners niet onopgemerkt gebleven. Bij de introductie is de verwarmingspomp bekroond met de toonaangevende Green Innovation Award.

Wilt u besparen op de energierekening? De installateur van Kooijmans Loodgieters vertelt u graag meer over deze innovatieve pomp voor vloerwarming of cv. Ons werkgebied is Ridderkerk, Zwijndrecht, Hillegersberg, Papendrecht, Barendrecht, Rotterdam en Alblasserdam.

Lees meer over Wilo

WILO pompen en pompsystemen