De nieuwe Nefit 9000i cv-ketel: superieur in warmtecomfort

Een cv-ketel van topklasse…de nieuwe Nefit 9000i is onbetwist the next level in warmtecomfort. Iconisch, intelligent en innovatief. Met deze nieuwkomer van Nefit haalt u het beste van het beste in huis op het gebied van verwarming en warm water.  Het front van de 9000i is vervaardigd uit oersterk titaniumglas waardoor de hr-ketel een designuitstraling krijgt. Indrukwekkende prestaties op het gebied van comfort en energiebesparing, intuïtieve bediening voor optimaal gebruikersgemak en een fluisterstille werking maken deze 9000i cv-ketel bijzonder. Nefit biedt deze serie in drie vermogens: 25, 35 en 50 kW.

De cv-ketel die gezien mag worden
Dankzij het fraaie, robuuste design kan de Nefit 9000i cv-ketel overal geplaatst worden. Geen losse componenten rondom het toestel, alles is weggewerkt binnen de mantel. Het stijlvolle en veerkrachtige titaniumglas is leverbaar in zwart of wit en afgewerkt met mooie rondingen. De 9000i zal dan ook niet zal misstaan in uw keuken, badkamer of elke andere plek in huis. Een ingebouwd touchscreen geeft duidelijke instructies en zorgt voor het ultieme gebruikersgemak. Bovendien werkt de Nefit 9000i uitstekend samen met de optionele Nefit Easy, de slimme thermostaat (energielabel A+) die via een handige app van afstand te bedienen is. Techniek dient de mens!

Voordelen van de Nefit 9000i cv-ketel
De Nefit 9000i cv-ketel is energiebesparend en duurzaam in gebruik en daardoor goed voor het milieu én de portemonnee. De HR-ketel kan snel geïnstalleerd worden en is onderhoudsarm. Voor een warmwatervoorziening op maat wordt de 9000i hr-ketel gecombineerd met een bijpassende boiler. De range loopt van 80 tot 1000 liter dus genoeg capaciteit voor een eindeloze voorraad warm water. Met de Nefit 9000i haalt u betrouwbare topkwaliteit in huis!

Wilt u weten of de nieuwe Nefit 9000i cv-ketel bij u past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn werkzaam in de regio Ridderkerk.

Bekijk de brochure